Skip to content
Upcoming

Nike Blazer Mid krijgt een nieuw ‘black’ tintje

22 februari 2020 14:00
Nike Blazer Mid krijgt een nieuw ‘black’ tintje

We hebben goed nieuws! Nike is weer lekker bezig geweest de afgelopen tijd. Er is een nieuwe colorway op de Nike Blazer Mid bekend gemaakt. Wanneer deze nieuwe colorway precies uitkomt dat is nog niet zeker. Maar niet getreurd, want er staat een hele vette voor ons klaar.

In de afgelopen jaren is de Nike Blazer Mid al in talloos verschillende soorten versies, kleuren en stijlen uitgebracht. De sneaker is zelfs omgetoverd tot een skateboard sneaker. Wat vroeger een van de eerste basketbal schoenen was van Nike, is nu een sneaker geworden die alledaags te dragen is. De Nike Blazer Mid is oorspronkelijk voor het eerst uitgebracht in 1973 en is tot het heden nog steeds verkrijgbaar in een lage en midden variant.

Nike Blazer Mid ‘Black’ | CU6679-001

Schoenstress bij je outfit? Dat is niet nodig bij deze sneaker! De colorway is namelijk deze keer wat eenvoudiger, wat ervoor zorgt dat deze sneakers bij elke outfit te dragen zijn. Nike heeft als materiaal voor luxe vuchetta leer gekozen die licht reflecteert. Verder is te zien dat de midsole gemaakt is van rubber en een witte kleur heeft gekregen. Daarbij heeft ook de outsole een witte kleur. Dit design wordt afgemaakt door het goudkleurige branding logo op de tong en deze zelfde kleur stiksel op de swoosh. Echt eentje voor in je schoenenkast dus!

Tot nu toe is bekend dat deze Nike Blazer Mid ‘Black’ op maandag 24 februari zal uitkomen. Het is alleen nog onzeker of deze sneakers ook in Europa uitgebracht zullen worden op deze datum. We hopen binnenkort meer te weten over deze release. Houd daarom onze releasekalender goed in de gaten voor meer informatie. Check hieronder de afbeeldingen voor een beter beeld van de sneaker.

Nike Blazer Mid 'Black'

CU6679-001 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid 'Black'
Nike Blazer Mid 'Black'
Images by Nike