Skip to content
Upcoming

Nike Blazer Mid komt in een mooie ‘Baby Blue’ colorway

12 mei 2020 09:42
Nike Blazer Mid komt in een mooie ‘Baby Blue’ colorway

Nike heeft dit jaar al diverse colorways van de zeer geliefde Blazer Mid’s gedropt en ze vallen behoorlijk in de smaak. Daarnaast heeft Nike bekendgemaakt dat ze meerdere colorways zullen uitbrengen de komende maanden, waaronder de nieuwe Nike Blazer Mid ‘Baby Blue’. Wanneer het paar zal droppen is nog niet bekend, maar een releasedatum zal snel volgen. Lees snel verder als jij dit heerlijke paar ook wilt coppen!

De Nike Blazer is een echte klassieker. De sneaker is zelfs één van de oudste sneakers van het merk. Het paar kwam uit in 1972 en maakte zijn debuut als basketbalschoen. De sneaker werd gedragen door George Gervin, en zo werd het paar bekender en bekender. Niet veel later werd de sneaker niet meer gedragen op het basketbalveld maar op skateboards! Het tikte aan, en mensen droegen het niet veel later ook buiten het veld.

Nike Blazer Mid | CZ7531-102

De nieuwste aanwinst heeft nog steeds zijn klassieke uiterlijk, het paar heeft een gladde witte lederen basis gekregen. Met bijpassende veters die ook een witte kleur hebben gekregen en een rubberen witte zool. Natuurlijk zijn de grijze overlays van suède op de voorvoet niet te vergeten. En laten we het belangrijkste niet vergeten; de Swoosh! Die heeft dus een baby blauwe kleur gekregen, zo is die perfect voor het heerlijke warme weer wat eraan zit te komen.

Release info

Wanneer het paar uit zal komen is nog niet bekend, maar we verwachten het paar binnen zeer korte termijn op Nike.com. Want hoe gaaf zou het zijn als je dit paar nog kan rocken in de heerlijke zomerdagen? Het paar zal via Nike.com en diverse geselecteerde Nike retailers verkrijgbaar zijn vanaf €100,- en is voor zowel dames als heren. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Nike Blazer Mid 'Baby Blue'

CZ7531-102 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike