Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Blazer Mid 77 ‘Sketch’

22 april 2020 12:53
Release Reminder: Nike Blazer Mid 77 ‘Sketch’

Desondanks we thuis moeten zitten wegens de Coronacrisis blijft Nike doorgaan met het uitbrengen van toffe sneakerreleases. De volgende sneakers die op het programma staan zijn deze twee ‘Sketch’ colorways op de Nike Blazer Mid 77. De sneakers zijn voorzien van een ‘Sketch’ effect, wat inhoudt dat de swoosh getekend is op de zijkant van de sneaker. Beide colorways zullen uitkomen op 24 april 2020 bij Nike.com

De Nike Blazer die uitgebracht is in 1973, was een van de eerste basketbalschoen van Nike. George Blazer was de eerste basketballer die de schoen heeft gedragen. Ondertussen is deze klassieker al meerdere malen omgetoverd in verschillende colorways en staat hij bekend om zijn oversized Swoosh en rubberen zool. De Nike Blazer is verkrijgbaar in een hoge en lage variant.

Nike Blazer Mid 77 ‘Sketch’ (Red/Black) | CW7580-100 | CW7580-101

De schema’s en schetsen in het ontwerpproces blijken inspiratie te zijn geweest voor deze sneaker. Het eerste wat namelijk opvalt bij deze schoen is de Swoosh. Deze is zwart en heeft een ingekleurd effect. De sneaker is afgewerkt met wit glad leer, grijze suede overlays en heeft een gewatteerde tong met daarop het Nike logo. Verder heeft de schoen een sterke leren zool en om het thema helemaal af te maken zitten er ‘geschreven’ markeringen op de schoen.

Voor het complete overzicht waar deze Nike Blazer Mid 77 ‘Sketch’ in het rood en n het zwart gekocht kunnen worden check je de Sneakerjagers Releasekalender. Hier vindt je ook het meest complete overzicht van Sneakers die nog komen gaan of die al uitgebracht zijn. Ook vind je hier de meest gehyped sneakers.

Nike Blazer Mid 77 Sketch 'Red'

CW7580-100 · Prijs vanaf €278,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Mid 77 Sketch 'Black'

CW7580-101 · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

'Sketch'
'Sketch'
'Sketch'
'Sketch'