Skip to content
Upcoming

Nike Blazer Mid ’77 “Canvas Pack”

8 april 2019 13:19
Nike Blazer Mid ’77 “Canvas Pack”

De Nike Blazer Mid ’77, een van de meest iconische modellen van Nike, wordt geüpdatet in het nieuwe Canvas Pack. Dit Canvas Pack krijgt drie nieuwe colorways, namelijk “Pink Foam”, “Black” en “Sail”.

Bij “Pink Foam” is de upper geheel roze. De toe box en mudguard zijn gemaakt van suède en zijn donkerder roze van kleur. Op de bovenkant van de tong is het oude Nike logo geplaatst. Verder vind je op de linker hiel het woord “Blazer” en op de rechter staat “1977”. De midsole is wit van kleur en geeft zo een mooi contrast aan de sneaker.

bij de “Black” colorway is de upper geheel zwart met weer de toebox en mudguard gemaakt van suède. Op de tong staat, net zoals bij de roze colorway, Het oude Nike logo weergegeven en achterop staat weer “Blazer” en “1977”. Ook heeft deze colorway een witte midsole en witte veters om zo een mooi contrast te creëren.

De “Sail” colorway is beige van kleur en, je raadt het al, de toebox en mudguard zijn gemaakt van suède en donkerder van kleur. Op de tong staat weer het oude Nike logo, achterop de hiel staat “Blazer” en “1977” en ook hier is de midsole wit.

Het Nike Blazer Mid ’77 “Canvas Pack” released vrijdag 12 april op de Nike SNKRS app voor €100,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


Nike Blazer Mid '77 Vintage WE 'Pink Foam'

CD8238-600 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Mid '77 Vintage WE 'Black'

CD8238-001 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Mid '77 Vintage WE 'Sail'

CD8238-100 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders