Skip to content
Upcoming

Nike Air Vapormax release info 22 maart

21 maart 2018 15:53
Nike Air Vapormax release info 22 maart

Het is bijna zover, de Nike Air VaporMax 2.0 ”Black/White” wordt op 22 maart gereleased! De Nike Air VaporMax hardloopschoen zijn gemaakt met het vernieuwde dempingssysteem met een bijgewerkt bovenwerk, een perfecte sneaker dus! De Air VaporMax 2.0 ”Black/White” heeft een zwarte colorway en beschikt over een witte Swoosh.

Houd je iets meer van kleur? Goed nieuws! De populaire sneaker komt ook in een andere colorway; ”Dusty Cactus”. De Nike Air VaporMax ”Dusty Cactus” beschikt over dezelfde technologie als de ”Black/White”. Deze colorway heeft een grijs bovenwerk. De sneaker beschikt over turquoise details. De futuristische zool maakt het ontwerp helemaal af.

Houd goed onze releasekalender in de gaten om deze sneakers te shoppen! Wil je meer zien van de Air Vapormax? Klik dan hier.

Nike Air Vapormax ”Dusty Cactus”

Releasedatum: 22 maart 2018
Prijs: €210,00
Colorway: Wit/Clear Jade/Dusty Cactus/Zwart
Stylecode: 942842-104
Storelist: Klik hier >>


De Nike Air VaporMax is tegenwoordig een van de populairste sneakers van Nike. De Nike Air VaporMax hardloopschoen zijn gemaakt met het vernieuwde dempingssysteem met een bijgewerkt bovenwerk. Een mesh design is boven de lichte, veerkrachtige demping geplaatst voor een gevoel alsof je de zwaartekracht tart. Met de nieuwste Air innovaties onder de voet zorgt de Nike Air VaporMax Flyknit voor verfrissende designdetails. De ondersteuning rondom de hak voegt een extra dimensie toe aan de nauwsluitende pasvorm van Flyknit. De futuristische zool maakt het plaatje af van een schoen met een hoogwaardige look die geschikt is voor je snelle run.

Nu het duidelijker is waarom de Nike Air Vapormax Flyknit zo’n populaire sneaker is, is het goed nieuws dat Nike de collectie uitbreidt! Er komen 2 nieuwe vapormax uit genaamd, Nike Air VaporMax Flyknit 2.0 “Black/White” en  “Hydrogen Blue”. De nieuwe sneakers worden op 22 en 29 maart gereleased! Ben je geïnteresseerd? Houd dan goed onze releasekalender in de gaten.


Nike Air Vapormax ”Black/White”

Releasedatum: 22 maart 2018
Prijs: €210,00
Colorway: Black/Dark Grey-White
Stylecode: 942842-001
Storelist: Klik hier >>

De Vapormax  “Black/White” is voorzien van een zwarte colorway. De sneaker beschikt over donker grijze details en een witte swoosh. Op de hak zitten reflecterende delen.


Nike Air Vapormax ”Hydrogen Blue”

Releasedatum: 29 maart 2018
Prijs: €210,00
Colorway: White/Hydrogen Blue
Stylecode: 942842-102
Storelist: Klik hier >>

Deze Nike Air VaporMax 2.0 komt gekleed in een witte roze colorway. Door gebruik van een wit Flyknit bovenwerk heeft de sneaker een schone look, de roze-accenten past goed bij het ontwerp. De swoosh is zwart en de zool is transparant. Op de hiel zitten reflecterende delen.