Upcoming

Nike Air VaporMax Flyknit 2 Tiger dropt op vrijdag 2 november

29 oktober 2018 11:24
Nike Air VaporMax Flyknit 2 Tiger dropt op vrijdag 2 november

Vorige week dropte de Nike Air VaporMax Flyknit 2 ‘Zebra’ als één van de eerste van de Animal Safari Pack. Afgelopen vrijdag is de Nike Air VaporMax Flyknit 2 ‘Snake’ gedropt en voor aankomende vrijdag staat de Nike Air VaporMax Flyknit 2 ‘Tiger’ op de agenda. Dit is de derde van in totaal 5 sneakers die onderdeel uitmaken van de Nike Air VaporMax Animal Safari Pack.

De Nike Air VaporMax Flyknit 2 ‘Tiger’ bevat, zoals de naam het al doet vermoeden, een tijger print op de hiel. Verder heeft de VaporMax een een flyknit upper in ‘Desert Orange/ Black colorway. De zwarte Swoosh maakt het geheel op de upper af. De volledige Air-Sole is transparant en zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je op wolken loopt. Echter heb ik zelf nog nooit op wolken gelopen dus de vraag of dit zo is laat ik over aan jullie.

De Nike Air VaporMax Flyknit 2 ‘Tiger’ is vanaf aankomende vrijdag 2 november om 09:00 uur  verkrijgbaar via Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Voor een volledige Store overview check je de Sneakerjagers Releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air VaporMax Flyknit 2 Tiger

Releasedatum: 2 november 2018
Prijs: €210,-
Colorway: Desert Orange/Black/Orange Texas
Stylecode: AV7973-800
Storelist: Bekijk hier het volledige Store overzicht >>

Nike Air VaporMax Flyknit 2 Tiger

Nike Air VaporMax Flyknit 2 Tiger

Nike Air VaporMax Flyknit 2 Tiger

The Turnover