Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 720 ‘Triple Black’ release

27 maart 2019 14:52
Nike Air Max 720 ‘Triple Black’ release

Misschien wel één van de hotste Nike sneakers van dit moment, de Air Max 720. Gisteren is bekend gemaakt dat de Air Max 720 ‘Pure Platinum’ zaterdag 30 maart zal uitkomen. Op 11 april zal Nike zijn Air Max 720 in een ‘Triple Black’ colorway uitbrengen.

Ondertussen zijn er al aardig wat colorways uitgebracht van de Air Max 720 en er lijkt geen einde aan te komen. Aanstaande zaterdag zal er alweer een nieuwe colorway droppen. 11 april komt Nike met een volledig zwarte colorway van deze futuristische sneaker. De upper van de sneaker is gemaakt van een aantal verschillende materialen. Voor het grootste deel bestaat de upper uit mesh, met wat zwart gekleurde plastic lagen eroverheen voor het oog van detail. Wat bij dit model anders is dan bij andere Air Max modellen die ook volledig zwart zijn, is dat de zool niet helemaal zwart is. De zool is bij de Air Max 720 doorzichtig zwart. Echter lijkt het dat de zool een donkere oceaan blauwe kleur heeft vanuit verschillende standpunten. Net als de andere Air Max modellen is ook deze zool van rubber gemaakt. Op de tong staat in het zwart Air Max en achterop de hak staat 720.

Donderdag 11 april zal de Nike Air Max 720 ‘Triple Black’ verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers. Neem een kijkje in onze releasekalender om te zien bij welke webshops deze colorway verkrijgbaar zal zijn. Scroll snel naar beneden voor foto’s en nog meer informatie over de ‘Triple Black’ colorway.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 720 'Triple Black'

AO2924-007 · Prijs vanaf €163,-

Naar alle aanbieders
Air Max 720 Triple Black
Air Max 720 Triple Black
Air Max 720 Triple Black