Upcoming

Een nieuwe colorway voor de iconische Nike Air Max Tailwind IV

24 november 2019 12:00
Een nieuwe colorway voor de iconische Nike Air Max Tailwind IV

Na al verschillende make overs en nieuwe colorways is er nu een nieuwe colorway van Nike Air Tailwind IV. De Nike Air Max Tailwind IV “White Racer Blue” is onlangs verschenen.

Het iconische Air Max Tailwind model van Nike was de eerste sneaker waarbij er gebruik werd gemaakt van een Air-Unit in de tussenzool. In 1991 kwam de Nike Air Max Tailwind IV voor het eerst uit, 21 jaar na de eerste Tailwind versie. De sneaker viel op door de opvallende ribbels en en de zichtbare Air-Units.

De Tailwind IV “White Racer Blue” heeft een geheel witte upper met verschillende blauwe details. Op de zijkanten zijn blauwe strepen te zien en ook het Nike logo op de zijkant heeft deze kleur gekregen. De Nike Air Max branding op de tong en de Swoosh op de toe box hebben daarnaast ook deze blauwe kleur. De midsole heeft een creme witte kleur gekregen. De Air kussentjes in deze zool zijn ook blauw gekleurd. Check voor een gedetailleerde look onze unboxing video op Youtube.

De Tailwind is verkrijgbaar via Nike.com en verschillende retailers voor €170,-. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor het laatste relevante sneaker nieuws.


Nike Air Max Tailwind IV 'Racer Blue'

AQ2567-105 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders

The Turnover