Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Plus 3 komt in een ‘Bred’ colorway

9 februari 2020 14:00
De Nike Air Max Plus 3 komt in een ‘Bred’ colorway

In het begin van 2019 werd onverwachts de Nike Air Max Plus 3 uitgebracht. Het model was al enige tijd niet meer actief maar met de terugkomst van veel retro modellen besloot Nike om deze niet achter te laten. Sinds zijn terugkomst is het model al flink wat keren uitgekomen in veelal felle retro colorways. Voor de komende Nike Air Max Plus 3 heeft Nike gekozen voor de klassieke ‘Bred’ colorway.

Vanaf het eerste gezicht oogt de sneaker direct erg druk. Met talloze details verspreid over de gehele sneaker is het er eentje die uniek is in zijn soort. Het model valt niet voor niks onder de ‘Tuned Air’ series.

De volledige colorway van de sneaker is gemaakt uit de klassieke Bred combo. Zo zien we dat het bovenwerk voornamelijk gemaakt is van zwart met hierover rode en witte details. Naast de rode, zwarte en witte kleuren zien we ook drie TN Air logo’s verspreid over de tongue, Insole en heel.

Het drukke bovenwerk rust op een nog drukkere midsole. Waar wit de basis speelt zien we een felrode air unit en outsole. Aan de voorkant zien we ook nog Tuned Air Branding.

Momenteel is er helaas nog geen releasedatum van deze Nike Air Max Plus 3 ‘Bred’ bekend. We verwachten wel dat deze release eerder snel dan laat uit zal komen. Houdt voor de laatste updates over deze release of andere releases altijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten!

Nike Air Max Plus 3 'Black/Red'

CJ0601-001 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Plus 3
Nike Air Max Plus 3
Nike Air Max Plus 3
Nike Air Max Plus 3