Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 98 ‘Tear Away’ verschijnt in twee colorways

26 maart 2020 08:16
Nike Air Max 98 ‘Tear Away’ verschijnt in twee colorways

Een tijd geleden werd er al geschreven over de Nike Air Max 98 LX ‘Tear Away’. Maar er is nog meer goed nieuws, Nike Air Max 98 ‘Tear Away’ verschijnt in nog een colorway. Eerder werd al bekend gemaakt dat dit effect ook op de iconische Air Force 1 zou verschijnen. Buiten dat is Nike dit jaar sowieso al lekker bezig want er zijn al een hoop releases verschenen, en er zullen er ook nog een hele hoop uitkomen dit voorjaar.

De Nike Air Max 98 gaat al sinds 1998 mee, de sneaker is een tijdje wat minder populair geweest maar Nike brengt de sneaker helemaal terug. De sneaker is in ’98 ontworpen door Sergio Lozano, hij heeft overigens ook de AM 95 ontworpen. De AM98 werd toen der tijd aangeprezen als een van de beste hardloopschoenen, vandaag de dag wordt de sneaker vooral gebruikt als lifestyle sneaker.

Nike Air Max 98 LX ‘Tear Away’ | Closer Look

Deze release van de Nike Air Max 98 heeft het ‘Tear-Away’ effect, dit zien we de laatste tijd steeds iets meer voorbij komen. Dit effect bestaat uit twee delen die over elkaar heen zijn geplaatst. Hoe langer je de sneaker draagt hoe meer de bovenste laag weg vaagt en de onderste laag tevoorschijn komt. Dit kan je natuurlijk ook zelf versnellen door het af te knippen of te scheuren. Op de bovenste laag van het bovenwerk staan teksten zoals ’tear here’. Zodra de bovenste laag weg is komen er verschillende kleuren naar boven. De paarse, rode, blauwe en groene kleur zijn terug te zien op het bovenwerk van de sneaker. Over het hele bovenwerk loopt een lijn die in het donker licht geeft.

Op dit moment is er nog geen extacte releasedatum van de Nike Air Max 98 ‘Tear Away’. Er verschenen eerder al foto’ van een andere AM 98 ‘Tear Away’ en de AF1 ‘Tear Away’, ook deze zal daaraan toegevoegd worden. De prijs van deze sneakers zal rond de €190,- liggen. Of de sneakers tegelijk gereleased zullen worden is nog onbekend. Houdt daarom de releasekalender in de gaten en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Nike Air Max 98 LX Tear Away 'Red/Purple'

CJ0634-101 · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders
Image by: Nike
The Turnover