Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 98 krijgt een nieuwe colorway

5 mei 2019 09:52
Nike Air Max 98 krijgt een nieuwe colorway

Het Air Max 98 model van Nike krijgt er een nieuwe colorway bij. De nieuwe colorway heeft een soort strand thema. Dit is dus de perfecte sneaker voor de zomer!

Nike bracht in 1978 de Air-Sole Unit tot leven. De sneaker beschikte over een zichtbare luchtkamer in de hak. Hierdoor konden fans niet alleen de Air Unit voelen, maar ook zien. Sindsdien is Air Max wereldwijd bekend en zijn er veel verschillende Air Max modellen op de wereld gebracht. Nike Air Max is uitgegroeid tot een grote favoriet bij verzamelaars en atleten.

De details

De sneaker beschikt over verschillende lagen. De ene laag beschikt over de kleur ‘Light Cream’ en de andere laag heeft de kleur ‘Desert Ore’ gekregen. Ook beschikt de sneaker over paarse en oranje details op de upper. Er loopt vanaf de neus tot aan de hiel een suède golvende lijn. Vlak hierboven is een paars kleurige Swoosh met zwart outlining te vinden. De pull tab op de hiel beschikt over een oranje kleur. Als finishing touch heeft Nike de Air-sole Unit een oranje kleur gegeven. Echter heeft de ontwerper van de sneaker zich laten inspireren door een zonsondergang in de woestijn, de paarse, oranje details moeten de horizon voorstellen.

Wij verwachten dat deze sneaker zaterdag 25 mei zal uitkomen bij nike.com. Er hangt een prijskaartje van €180,- aan deze sneaker. Scroll naar beneden voor duidelijke foto’s van de sneaker.


Nike Air Max 98 'Desert Ore'

640744-108 · Prijs vanaf €266,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike