Upcoming

Nike viert het nieuwe jaar vroeg met de Air Max 98 ‘Next Year’

7 oktober 2019 17:00
Nike viert het nieuwe jaar vroeg met de Air Max 98 ‘Next Year’

Al is het nieuwe jaar nog 3 maar maanden verwijderd, viert Nike het nieuwe jaar al vroeg door een Air Max 98 ‘Next Year’ uit te brengen met kurk overlays! Vorig jaar zagen we ook al een ‘New Year’ release op de Air Max 98. Deze release was het vieren van het Chinese nieuwe jaar. Dit jaar gaat het niet om het Chinees nieuw jaar, maar het algemene nieuwe jaar.

De Nike Air Max 98 ‘Next Year’ heeft een bijzonder en clean design. Het bovenwerk van de sneaker heeft een zwarte base met premium kurk overlays. De kurk op de sneaker doet mogelijk de champagneflessen na die vlak voor middernacht worden gepopt. Het Kurk zit op de zijkant, tong en patch aan de binnenkant van de sneaker. Een opvallend detail is de rode Swoosh die op het kurk zit aan de buitenkant van de Air Max 98. Op het zooltje in de sneaker staat “NEW YEAR” en “NEXT YEAR” met het logo van Nike eronder. de sneaker word afgemaakt door een witte midsole en gum outsole.

Er is nog geen release datum bekend voor de Nike AM 98 ‘Next Year’, maar word de aankomende weken verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 98 'Next Year'

CT1173-001 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders
Air Max 98 'Next Year'
Air Max 98 'Next Year'
Air Max 98 'Next Year'
Images by Nike

The Turnover