Upcoming

Nike geeft de Nike Air Max 97 een frisse look met en brons tintje

16 oktober 2019 13:45
Nike geeft de Nike Air Max 97 een frisse look met en brons tintje

De gigant Nike heeft er voor gekozen om de klassieke Nike Air Max 97 om te toveren tot een frisse eyecatcher. Ondanks het feit dat het een eyecatcher is, is hij toch ideaal voor deze tijd van het jaar. Voor de vrouwelijke sneaker liefhebbers onder ons kan het dan ook een echt must have worden.

De in 1997 uitgebrachte Nike Air Max 97 heeft al verschillende prachtige colorways onder zich gehad. Het design van de sneaker is, toen der tijd, geïnspireerd op de ‘Bullet treinen’ die in Japan te vinden waren. Met deze snelle look wist je zeker dat je er strak uit zou zien. En vandaag de dag is dit natuurlijk nog steeds het geval.

Nike Air Max 97 ‘Celestine Blue’ | Closer Look

Laten we beginnen met het uiterlijk van de sneaker. Het opvallendste gedeelte bij deze colorway is de mudguard. Deze beschikt over een aantrekkelijke bronzen kleur. Als we omhoog gaan zie je dat ze deze laag een lichtblauwe kleur hebben gegeven, net zoals de tong. Tevens hebben ze een paar details aangebracht in een baby blauw kleurtje. Ook de Air Bubble, de Swoosh, de zijkant en de veters hebben deze kleur gekregen. Om het af te maken hebben ze de heeltab, de tongtab en het logo op de tong nog een bronzen kleur gegeven.

Helaas kunnen we nog niet concreet vertellen wanneer de Nike Air Max 97 ‘Celestine Blue’ precies gaat uitkomen. we verwachten wel dat hij rond de €180,- gaat kosten. Binnenkort gaan we hier geheid meer informatie over hebben dus ik raad aan om onze Releasekalender goed in de gaten te houden.


Nike Air Max 97 'Celestine Blue'

921733-018 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders
Celestine Blue
Celestine Blue
Celestine Blue
Celestine Blue
Images by: Nike

The Turnover