Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max Triax 96 krijgt een Camo colorway

13 maart 2020 11:33
De Nike Air Max Triax 96 krijgt een Camo colorway
Beluister dit artikel

Nike is de laatste paar jaren druk bezig met het terugbrengen van oude modellen. Naast oude modellen brengen zo ook talloze hybrids uit. Sinds het einde van 2019 heeft Nike ook besloten om het inmiddels 24 jaar oude Triax model weer nieuw leven in te blazen. Waar het model normaal uit kwam in subtiele en vooral klassieke colorways heeft Nike voor de volgende release wat anders in gedachten. Dit keer krijgt de Nike Air Max Triax 96 een camo colorway.

Over het algemeen wordt er op de Triax gebruik gemaakt van de standaard materialen, zoals leer en suède. Dit keer hebben ze ervoor gekozen om het model te voorzien van een ripstof nylonmateriaal. Waar normaal er een combinatie gebruikt wordt van verschillende materialen zien we dat er bij deze release het gehele bovenwerk gemaakt is van hetzelfde ripstof nylon materiaal.

De Details

Het bovenwerk van de sneaker is uitgevoerd in een bruin, lichtgroen, donkergroen en zwart camo patroon. De kleuren die gebruikt zijn in het patroon zien we ook terugkomen als aparte details op de sneaker. Zo is de swoosh licht groen, de outsole zwart en de midsole ook licht groen.

Om toch nog wat meer op de camo/leger print in te spelen is er op de tongue een dikke gele patch aangebracht. Op de linkerschoen is een alternatief Nike logo geplaatst en op de rechterschoen een Triax logo. Beide zijn geel/zwart en met een dik stiksel geborduurd.

Op de heel zien we dat er felgroene en felrode details zijn aangebracht. Beide kanten hebben een enkele kleur. In de insole zien we ook het Air Max Triax logo in het geel.

Deze Nike Air Max 96 Triax ‘Camo’ staat gepland op 19 maart 2020 bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor alle informatie en updates over deze release.

Max Triax 96
Max Triax 96
Max Triax 96