Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 krijgt een zomerse look

18 maart 2019 11:09
De Nike Air Max 95 krijgt een zomerse look

Ben jij geen liefhebber van de tonal sneakers? Houd jij meer van felle zomerse kleurtjes? Dan ga jij heel blij worden! Nike komt namelijk deze lente/zomer met een lekkere frisse Air Max 95 vol met zomerse kleuren.

De sneaker vertegenwoordigd letterlijk de mid 90’s. De Air Max 95 was het eerste Air Max model waarin verschillende Air Units gebruikt werden. Door de jaren heen is het model uitgegroeid van running sneaker naar voornamelijk een lifestyle sneaker. Het model is wereldwijd gerespecteerd en wordt gezien als een icoon in de Air Max reeks.

Voor de volgende Nike Air Max 95 colorway speelt Nike actief met wat lekkere zomerse kleuren. Naast deze kleuren zien we dat er ook gebruik is gemaakt van mesh materiaal bij de tongue en de bovenste layer. Als we kijken naar de rest van de sneaker is deze voornamelijk gemaakt van nubuck. Over de hele sneaker heen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van oranje, geel, pastel roze en beige. De mini Swoosh op de heel is uiteraard geborduurd en uitgevoerd in een bordeauxrode kleur.

De Nike Air Max 95 in een zomerse uitvoering heeft op het moment nog geen officiële releasedatum. We gaan er echter wel vanuit dat het model binnenkort uit zal komen. Kun jij niet wachten op een release? Check dan in de tussentijd deze andere Nike Air Max 95 colorways.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95

Prijs: T.B.A.
Colorway: Pale Ivory/Forward Orange
Stylecode: 307960-114

Max 95
Max 95
Max 95
Max 95
Max 95