Upcoming

Nike Air Max 95 SC voegt “Jewel Swoosh” toe

18 februari 2019 10:30
Nike Air Max 95 SC voegt “Jewel Swoosh” toe

De nieuwe versie van de Nike Air Max 95 SC komt in een nieuwe colorway! Dit keer met het toffe toevoeging. Een “Jewel Swoosh”. Door de combinatie van zwart met reflecterende details, krijgt de sneaker een opvallend uiterlijk. Net als het origineel, heeft de nieuwe variant dezelfde uitzonderlijke demping om de hele dag comfort te bieden.

De Nike Air Max 95 ‘Black Animal’ die 1 maart 2019 wordt gereleased is een vergelijkbare sneaker. Het model van de sneaker is hetzelfde als het nieuwe ontwerp. Toch heeft de ‘Black Animal’ ook een bijzonder element. Het element waar het allemaal om draait heeft een andere kleur. De ‘Leopard’ printjes. Deze zijn opvallend door de donker blauwe en rode kleur. Hierdoor heeft het een opvallend effect op een compleet zwarte schoen. Hierdoor hebben ze allemaal hun eigen opvallende details.

De nieuwe colorway heeft een geheel mat uiterlijk met een mix van nubuck en texturele kunststoffen. Over het algemeen heeft de sneaker een basis van zwart. Toch heeft het een opmerkelijk detail. Aan de zijkant zie je het gepolijste Nike logo van edelstenen. Ook wel het “Jewel Swoosh” element genoemd. Door de oranje kleur is dit erg opvallend. Op de tong zie je de welbekende “Air Max” branding. De air-unit van de sneaker is donkerrood van kleur. Een schuim midsole en de rubberen outsole maken het ontwerp bijna compleet. Niet te vergeten het reflecterende detail op de achterkant van de sneaker. Dit geeft een opvallend effect in het donker op de zwarte basis. Net als het rode accent aan de onderkant van de sneaker.

Binnenkort wordt ook deze toffe sneaker gereleased. De exacte datum hiervan is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Houdt ze releasekalender goed in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 SC

Releasedatum: Nog niet bekend
prijs: T.B.A.
Colorway: T.B.A.
Stylecode: CJ0423-001

Nike Air Max 95 SC
Nike Air Max 95 SC
Nike Air Max 95 SC
Nike Air Max 95 SC
Images by Nike
The Turnover