Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 95 komt met een nieuwe ‘Leopard’ print

11 februari 2019 15:17
Nike Air Max 95 komt met een nieuwe ‘Leopard’ print

De Nike Air Max 95 komt met een gloednieuwe ‘Leopard’ print. Dit is de Nike Air Max 95 ‘Black Animal’. Na het grote succes met de ‘Leopard’ prints heeft deze sneaker weer een totaal eigen stijl. Dit komt ook door het nieuwe kleurgebruik.

Op 2 februari kwam er al een andere variant uit met een ‘Leopard’ print. Namelijk de Nike Air Max 95 Premium ‘Leopard’. Het model van deze sneaker is hetzelfde als de nieuwe variant, maar dit keer in een heel nieuw jasje. De meeste ‘Leopard’ sneakers zijn qua kleur hetzelfde. Er wordt dan vaak gebruik gemaakt van beige. Dat is met deze nieuwe sneaker helemaal anders.

De Nike Air Max 95 ‘Black Animal’ heeft helemaal zijn eigen stijl. Zo is hier veel gebruik gemaakt van zwart. Het element waar het allemaal om draait heeft een andere kleur. De ‘Leopard’ printjes zijn donker blauw en rood. Hierdoor heeft het een opvallend effect op een compleet zwarte schoen. De print zelf is zwart gemaakt op deze kleuren. Het logo van Nike zit op de achterkant van het blauwe ‘Leopard’ printje.

De release van deze sneaker zal op vrijdag 1 maart om 09:00 zijn en zal rond de €190,- gaan kosten. Wil je op de hoogte blijven van deze release? Check dan de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox

Nike WMNS Air Max 95 Premium 'Black Leopard'

CD0180-001 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 95 'Black Animal'
Nike Air Max 95 'Black Animal'
Nike Air Max 95 'Black Animal'
Nike Air Max 95 'Black Animal'
Images by Nike