Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 ‘Greedy’ keert terug

9 april 2020 16:10
De Nike Air Max 95 ‘Greedy’ keert terug
Beluister dit artikel

Met de introductie van de Nike Air Max 95 OG ‘Neon’ beginnen we eindelijk wat rumoer rondom het 25 jarige bestaan van het model. Na de succesvolle release met Size? heeft Nike eindelijk de smaak te pakken gekregen. De volgende release die Nike uit zal brengen is een remix van OG colorways van de Nike Air Max 95 ‘Greedy;

Het is niet de eerste keer dat Nike een combinatie van colorways op de Air Max 95 gooit. In 2015 kwam Nike namelijk voor het eerst met een ‘Greedy’ colorway. Toen der tijd bestond de sneaker uit donkere kleuren in combinatie met de neon-kleuren van de OG colorways. Dit keer doet Nike het tegenovergestelde, namelijk een witte upper met de OG Neon kleuren.

Nike Air Max 95 ‘Greedy’ | CJ0589-001

Beide sneakers zijn verschillend van elkaar. Elk paneel heeft eigenlijk een andere kleur, zelfs de air unit. Uiteraard zien we kleuren als Neon geel, blauw, rood en turquoise voorbijkomen. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van leer, mesh en suède. De combinatie van materialen en kleuren zorgen ervoor dat deze sneaker perfect is voor de zomer.

In combinatie met witte en zwarte veters blinken beide sneakers uit op elkaar. Helaas laat een officiële bevestiging van deze Nike Air Max 95 ‘Greedy’ nog even op zich wachten. Onze bronnen laten echter wel weten dat de sneakers al op 15 april uit zullen komen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over deze release en een compleet overzicht met alle releases die nog komen gaan.

Greedy

Greedy

Greedy

Greedy