Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 krijgt een opvallende make over

30 oktober 2020 21:16
De Nike Air Max 90 krijgt een opvallende make over

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar 30 jaar en we hebben al enorm veel mooie colorways en retro’s gezien van de iconische sneaker. Met de aankomende ‘Infrared’ colorway brengt Nike binnenkort de Nike Air Max 90 ‘Night Silver’ uit.

De Air Max 90 of Air Max III is de derde sneaker uit de Air Max serie. De Air Max 90 werd al snel vergeleken met de Air Max 1, aangezien ze erg op elkaar lijken. Toch was de Air Max 90 een stuk robuuster en behoorde hij perfect in het straat beeld. De ‘Infrared’ is nog steeds een van de populairste colorways op de sneaker en is de sneaker gereworked door onder andere Off-White en Patta.

Nike Air Max 90 QS ‘Night Silver’ | CZ7656-001

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van grijs suède en nubuck. De toebox en mudguard hebben een golvend textuur gekregen, wat de sneaker erg opvallend en bijzonder maakt. Hits van Infrared zijn geplaatst op de rubberen panelen. Nike branding is altijd te vinden op de hiel en midfoot, alleen is dat dit keer weg gelaten. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De Nike Air Max 90 ‘Night Silver’ is vanaf woensdag 4 november verkrijgbaar bij o.a. 43Einhalb voor €160. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

[release id=180727

Nike Air Max 90 'Night Silver'
Nike Air Max 90 'Night Silver'
Nike Air Max 90 'Night Silver'
Images by 43Einhalb