Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Navy/Grey’ colorway

15 april 2020 18:58
De Nike Air Max 90 krijgt een ‘Navy/Grey’ colorway
Beluister dit artikel

Voor het vieren van de 30e verjaardag van de Nike Air Max 90 trekt Nike alles uit de kast. Van heftige/drukke colorways met panterprint en neon kleuren tot rustige tonal colorways. Het model laat wederom zien dat het van alle gemakken voorzien is en dat zien we terug in deze Nike Air Max 90 ‘Navy/Grey’.

Nike Air Max 90 ‘Navy/Grey’ | CT4352-100

In dit geval heeft Nike ervoor gekozen om een rustig bovenwerk te ontwikkelen. Zo is deze Nike Air Max 90 ‘Navy/Grey’ gemaakt van de kleuren navy blauw en drie verschillende grijstinten. De subtiele verschillen in deze tinten geven de sneaker een rustige look maar ook zeker een nostalgisch tintje.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van materialen die we gewend zijn op de Nike Air Max 90. Leer, suede en mesh blijft daarom niet gespaard. We zijn wederom blij om te zien dat de OG stitch over de swoosh ook op deze release te vinden is!

Tussen al het geweld rondom de Nike Air Max 90 moeten we zeggen dat deze Navy/Grey’ colorway er toch wel uitsteekt. De sneaker is perfect voor alle seizoenen en met zijn tijdloze looks kan je nog jaren plezier hebben van deze sneaker. 

Release

Deze Nike Air Max 90 ‘Navy/Grey’ zal eerder vroeg dan laat uitkomen. Nike heeft de release echter nog niet bevestigd. Houdt daarom in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws en eventuele updates over deze release.

Nike Air Max 90 'Black/Navy'

CT4352-100 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
'Navy/Grey'
'Navy/Grey'
'Navy/Grey'
'Navy/Grey'