Skip to content
Upcoming

Er staat een nieuwe colorway op de Nike Air Max 90 klaar om gedropt te worden

29 januari 2020 16:15
Er staat een nieuwe colorway op de Nike Air Max 90 klaar om gedropt te worden

2020 wordt een jaar vol met geweldige Air Max 90 releases. Er staan onderhand al vele colorways op de planning en daar wordt er nu weer een aan toegevoegd! De Nike Air Max 90 heeft namelijk een ‘Lemon’ make-over gekregen.

In 1990 zagen we voor het eerst de Air Max 90 en sindsdien is dit een iconische sneaker in ons kleine kikkerlandje. Al decennia lang is de sneaker in de mode en het ziet er niet naar uit dat dit binnenkort zal veranderen. Het model debuteerde in een Infrared colorway. Ondertussen is deze colorway al op meerdere modellen verschenen. Dit jaar viert Nike het dertig jarige bestaan van de sneaker en dit wordt groots aangepakt!

Nike Air Max 90 ‘Lemon’ | CW2654-700

Als we naar de sneaker gaan kijken zal het al snel opvallen dat Nike heeft gekozen voor meerdere materialen. Zo zien we de materialen mesh, leer, suède en rubber terugkomen op de sneaker. De basis van de sneaker is gemaakt van mesh in een witte kleur. Op de voorvoet lopen hier overlappende lagen overheen die als mudguard dienen en deze zijn geel van kleur. Hierop is een witte Swoosh te vinden. Als we naar de mudguard achterop de sneaker kijken zien we een beige kleur verschijnen. De eyestays hebben een iets donkerdere kleur geel gekregen, evenals de Air Max branding onder de Swoosh en de mesh laag rondom de enkel. Als finishing touch heeft Nike de zool verwerkt in een mix van witte en gele kleuren.

Jammer genoeg heeft de Air Max 90 ‘Lemon’ nog geen officiële releasedatum gekregen, maar wij verwachten dat de sneaker vroeg of laat zal uitkomen! Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten zodat jij up-to-date blijft van het laatste nieuws over sneakers. Scroll naar beneden om officiële foto’s van de sneaker te bekijken.


Nike Air Max 90 'Lemon'

CW2654-700 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Lemon
Air Max 90 Lemon
Air Max 90 Lemon
Air Max 90 Lemon
Images by Nike