Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 90 Essential ‘Neon’

20 februari 2019 20:12
Nike Air Max 90 Essential ‘Neon’

De Nike Air Max 90 is een van de meest geliefde sneakers van Nike. Door de jaren heen heeft deze sneaker veel colorways gehad en er wordt er nu weer een aan toegevoegd!

De iconische Nike Air Max 90 krijgt nu een nieuwe colorway met neon accenten erin. De sneaker zelf heeft een grijze basis en een zwarte mudguard. Als accenten worden de jaren 90 fuchsia en volt neon kleuren gebruikt. Deze kleuren zijn terug te vinden in een deel van de midsole en op het logo van Nike. De neon kleuren springen er echt goed uit en geven zo de neon look aan de sneaker. Als laatst wordt de sneaker afgemaakt met een witte midsole, zwarte outsole en grijze veters.

De sneaker wordt later in maart verwacht en gaan rond de €140,- kosten. Check hieronder de foto’s van deze awesome sneaker!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 90 Essential 'Rush Pink'

AJ1285-020 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders