Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 720 voegt de gloednieuwe ‘Black Volt’ toe

29 maart 2019 13:58
Nike Air Max 720 voegt de gloednieuwe ‘Black Volt’ toe

Het is niet onopgemerkt gebleven. De afgelopen tijd zijn er onwijs veel nieuwe colorways uitgekomen van de Nike Air Max 720. En er is weer één onderweg. Dit keer in een ‘Black Volt’ colorway. Deze gloednieuwe variant zal op donderdag 11 april gereleased worden.

Nike heeft de afgelopen tijd enorm veel nieuwe modellen uitgebracht van de Air Max 720. Zo heb je bijvoorbeeld de welbekende ‘Pink Sea’ die enorm opvallend is. Na de eerste 720 volgde er al snel veel andere colorways. Benieuwd naar alle Nike Air Max 720 modellen? Check dan hier. Dit keer komt er weer een opvallend pareltje uit die je niet mag missen.

De details

De gloednieuwe Nike Air Max 720 ‘Black Volt’ is een opvallend paar. Met zwart als basis, is de Volt kleur duidelijk aanwezig. De Air-Unit van de sneaker is volledig fel groen. Dit loopt over in een stippen-patroon wat doorloopt naar de bovenkant van de sneaker. Op de tong is het herkenbare ‘Air Max’ uitgeschreven. Daarnaast zit op de hiel een label waarbij het Nike logo zichtbaar is. Toch is deze variant weer helemaal uniek door de colorway wat we nog niet eerder zagen. Op donderdag 11 april zal de Nike Air Max ‘Black Volt’ zich toevoegen aan de collectie. Wil jij op de hoogte blijven van deze release? Check dan snel de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 720 BG 'Black Volt'

AQ3196-005 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 720 'Black Volt' AQ3196-005
Nike Air Max 720 'Black Volt' AQ3196-005
Nike Air Max 720 'Black Volt' AQ3196-005
Images by Nike