Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 720 ‘Rainbow’ colorway is onderweg

10 mei 2019 15:00
Nike Air Max 720 ‘Rainbow’ colorway is onderweg

Nike’s Air Max 720 komt in een nieuwe colorway. Dit keer gaat het om de Air Max 720 ‘Rainbow’. Het Air Max 720 model beschikt over de grootste Air Unit tot nu toe. De Air Unit loopt door onder de gehele voet en dat zorgt voor een uiterst comfortabel gevoel.

De details

De nieuwe colorway voor de Air Max 720 beschikt over een minimalistische zilveren upper. Over de upper zweeft een lichte zwarte gloed. Op de binnenste zijkant van de sneaker loopt een regenboog kleurige gradient waar ‘Air’ in staat. De Swoosh beschikt over een lichtblauwe kleur. Ook op de tong staat ‘Air Max’ in een lichtblauwe kleur. Wat verder erg opvallend is, is de Air Unit. Deze heeft een neon rode kleur gekregen waardoor de sneaker nog meer opvalt. Al met al is dit een mooie, minimalistische sneaker die je moet toevoegen aan jouw sneaker collectie.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend voor de Nike Air Max 720 ‘Rainbow’, maar wij verwachten dat deze uitvoering in juni zal uitkomen via nike.com. Scroll naar beneden voor foto’s van de nieuwe colorway. Houd Sneakerjagers goed in de gaten voor het laatste sneakernieuws. Aan deze sneaker hangt een prijskaartje van €190,-.


Nike Air Max 720 'Rainbow'

AO2924-011 · Prijs vanaf €182,-

Naar alle aanbieders
Air Max 720 Rainbow
Air Max 720 Rainbow
Air Max 720 Rainbow
Air Max 720 Rainbow
Images by: Nike