Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 270 React ‘Beige’ on-feet

24 juli 2019 14:38
Nike Air Max 270 React ‘Beige’ on-feet

De Nike Air Max 270 React is één van de nieuwste silhouetten van Nike. Dit model is in korte tijd enorm populair geworden, mede door de verschijning van de sneaker aan de voeten van het Amerikaanse dameselftal tijdens het wereldkampioenschap voetbal. Dat de sneaker zo’n groot succes is, is wel te zien aan de vele colorways die we zien verschijnen op de sneaker en voor zowel volwassenen als kinderen. In dit blog zoomen wij in op de nike Air Max 270 React ‘Beige’, een opvallende maar toch vrij rustige colorway.

De naam Air Max 270 React is natuurlijk afkomstig van de technologieën die verwerkt zijn in de zool van de sneaker. Deze is namelijk gemaakt van het comfortabele React foam en de enorme Air Bubble van de Air Max 270. Naast deze heerlijke zool, zijn de uppers van de verschillende colorways ook erg opvallend. Op de uppers wordt er namelijk veel gebruikgemaakt van felle kleuren, maar op een aantal plaatsen is de sneaker zelfs doorzichtig.

De looks

De nike Air Max 270 React ‘Beige’ is een opvallende maar toch ook rustige sneaker. De kleur die we namelijk het meest terug zien komen op de upper is beige. Dit gecombineerd met de rode overlays en de lichtblauwe veters, maakt dat deze colorway een echte zomer must-have is!

Je kan de sneaker echter zelf nog een persoonlijke twist geven door gekleurde sokken aan te trekken aangezien verschillende delen doorzichtig zijn. Op de foto’s hieronder is gekozen om simpele witte sokjes te dragen in de sneakers. Op deze manier komen de kleuren op de upper namelijk het beste naar voren. Maar heb jij sokken in dezelfde kleur blauw als de veters? Dan kan dat ook zeker een mooi effect creëren.

Vind je de blauwe veters juist maar niks? Geen probleem! je krijgt namelijk een extra paar veters bij deze sneakers en die zijn gewoon clean wit. Er is altijd dus wel een manier om deze sneakers perfect te matchen met je outfit.

Op dit moment is de Nike Air Max 270 React ‘Beige’ al verkrijgbaar bij Nike, exclusief voor members. Ben jij nog geen member? Geen probleem. Dit word je namelijk al door simpelweg een account aan te maken op Nike.com. Heb jij liever een andere colorway van de Air Max 270 React? Check dan HIER alle colorways of blijf de releasekalender in de gaten houden voor de nieuwste colorways op dit model.


Nike Air Max 270 React 'Beige'

AO4971-200 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Images by: Sneakerjagers