Upcoming

Nike released nieuwe colorway van de Air Max 270

30 april 2019 14:02
Nike released nieuwe colorway van de Air Max 270

Nike heeft een nieuwe colorway uitgebracht van de Air Max 270. Het gaat om een colorway met de kleuren zwart, wit en university red. Dit is de nieuwste colorway die is uitgekomen op dit model.

De Air Max 270 is een sneaker geïnspireerd op twee iconische modellen van Big Air: de Air Max 180 en de Air Max 93. Het model beschikt over de een na grootste Air Unit tot nu toe, de grootste vind je sinds dit jaar onder de Air Max 720. Deze grote Air Unit onder de hak zorgt voor een enorm zachte ervaring. In 1978 maakte de Air Unit zijn debuut bij Nike. De sneaker had een zichtbare luchtkamer waardoor de demping niet alleen gevoeld kon worden, maar ook gezien. Sindsdien is Air Max een grote favoriet bij verzamelaars en atleten.

De details

Nike’s Air Max 270 heeft een nieuwe colorway erbij. De upper is gemaakt van het materiaal mesh en beschikt over een zwarte kleur. Door middel van synthetische lagen kan de sneaker goed ademen. In de hak zit de Air Unit. Deze Air Unit beschikt over een rode kleur. Ook loopt er een zachte gradient door de Air Unit van rood naar zwart. De kleine Swooshes op de sneaker bevatten een contrasterende witte kleur. De zool heeft ook een witte kleur.

Nike’s Air Max 270 ‘Zwart, Wit, University Red’ is nu verkrijgbaar via nike.com. Wil jij up-to-date blijven van het laatste sneakernieuws? Check dan elke dag Sneakerjagers!. Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorway.


Nike Air Max 270

AH8050-022 · Prijs vanaf €255,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

The Turnover