Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 270 heeft een nieuwe colorway

10 mei 2019 15:46
Nike Air Max 270 heeft een nieuwe colorway

Kort geleden bracht Nike zijn Air Max 270 uit in een ‘University Red’ colorway. Nu is er alweer een nieuwe colorway uitgekomen van het bekende sneaker model, namelijk een zwarte, chrome colorway.

Nike heeft zich voor de Air Max 270 laten inspireren door 2 iconische Air Max modellen, de Air Max 180 en de Air Max 93. Dit zorgt voor een enorm zacht gevoel dat net zo ongelofelijk voelt, als dat het eruit ziet. De nieuwe colorway is ontworpen voor lifestyle en streetwear en is makkelijk te matchen met andere kledingstukken.

De details

Nike’s Air Max 270 is nu verkrijgbaar in een volledig zwarte colorway en is gemaakt van geperforeerd mesh. Echter beschikt de sneaker wel over ‘chrome’ en ‘pure platinum’ kleurige details. De Air Unit heeft ook een zwarte kleur en is deels doorzichtig. Ook heeft de sneaker een zwarte pull tab op de hiel.

Het is nu mogelijk om deze sneaker te kopen via 43Einhalb. Aan de nieuwste colorway van de Air Max 270 hangt een prijskaartje van €149,95. Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorway. Houd ook Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


Nike Air Max 270

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Max 270 nieuwe colorway
Air Max 270 nieuwe colorway
Air Max 270 nieuwe colorway
Images by: 43Einhalb