Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 2 Light nieuwe colorway

13 maart 2019 16:46
Nike Air Max 2 Light nieuwe colorway

Begin 2019 kwam Nike met een comeback van de Air Max 2 Light. Na colorways als ‘Blue Lagoon’ en ‘University Gold’ gedropt te hebben staat nu alweer een nieuwe colorway voor de deur! Er word gebruik gemaakt van de kleuren zwart, grijs en donkerblauw.

De Nike Air Max 2 Light werd voor het eerst uitgebracht in 1994. Dit was de opvolger van de Nike Air Max 2 die in 1989 voor het eerst verscheen. Het verschil tussen de twee modellen is dat de Air Max 2 Light niet één, maar twee Air-Units in de zool heeft zitten. De ene Air unit van 5 PSI zorgt voor comfort. De andere Air unit van 25 PSI zorgt ervoor dat je voet goed op zijn plaats blijft.

De details

Het bovenwerk van de Air Max 2 Light is gemaakt in meerdere lagen van mesh en leer in de kleuren zwart en grijs. Nike Air Max 2 Light’s zool is van rubber gemaakt. De Swoosh op de sneaker heeft een donkerblauwe kleur en de Air unit heeft een groen/gele kleur. Ook op de tong staat Air Max in het groen/geel. De neus van de sneaker is reflecterend.

Wanneer deze sneaker uitkomt is nog niet bekend, maar wij verwachten dat deze sneaker snel in de winkels ligt. Houd onze releasekalender in de gaten voor een exacte releasedatum!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 2 Light

Prijs: €140,-
Colorway: Zwart, grijs, donkerblauw
Stylecode: AO1741-002

Nike Air Max 2 Light
Nike Air Max 2 Light
Nike Air Max 2 Light