Upcoming

Dit klassieke Nike model komt in een opvallende nieuwe colorway

1 oktober 2019 15:30
Dit klassieke Nike model komt in een opvallende nieuwe colorway

Het klassieke Nike Air Max 1 model is al vele keren opnieuw ontworpen. Verschillende designs en colorways zijn in de afgelopen jaren al uitgekomen. Deze keer zal er een bijna helemaal rode colorway verschijnen.

In 1987 kwam de eerste Air Max 1 uit. Een revolutionaire schoen waarvan de binnenkant van de schoen te zien is in de zool. Tinker Hatfield, de designer, heeft zijn inspiratie hiervoor gevonden tijdens een bezoek aan Parijs. Het Centre Pompidou is een gebouw in Parijs waarin een structuur is gebruikt waardoor het lijkt dat het gebouw binnenstebuiten is gekeerd. Deze architectuur heeft Hatfield geïnspireerd om het zo geheten ‘Air window’ te maken in de zool van de Air Max 1.

Vandaag de dag is er dus weer een nieuwe colorway opgedoken van dit klassieke model. Deze colorway is helemaal rood met als uitzondering de zool en de Swoosh. Ook de Nike branding op de hiel, de tong, en de binnenkant hebben een goudkleurige kleur. De Swoosh heeft ook deze goudkleurige kleur. Voor de rest is het design van de schoen nog steeds net als het welbekende silhouet uit 1987.

Op dit moment is de officiële release datum nog niet bekend dus houd onze sneaker release kalender en onze blogs in de gaten voor meer updates!

Nike Air Max 1
Nike Air Max 1
Nike Air Max 1
Images by Nike
The Turnover