Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 1 ‘Sketch To Shelf White’

28 juni 2019 13:34
Nike Air Max 1 ‘Sketch To Shelf White’

Een paar dagen geleden keken we naar de Nike Air Max 1 ‘Sketch To Shelf’ waarbij de eerste schets van de Nike Air Max 1 te zien was. De Air Max 1 Tinker ‘Sketch To Shelf White’ volgt dit zelfde patroon, maar dan in de vorm van een blueprint.

Nike Air Max 1

De Nike Air Max 1 kwam voor het eerst op de markt in 1987 en is tot de dag van nu nog steeds een groot succes. De Air Max 1 was de eerste sneaker van Nike die een zichtbare Air Unit had. Door de jaren heen is de Air Max 1 wel een klein beetje veranderd, zo was vroeger de Air Unit een stuk grote en de zool een stuk vlakker.

De details

De Nike Air Max 1 Tinker ‘Sketch To Shelf White’ is gebaseerd op de vroege blueprints van de Air Max 1. Zo zijn de lijnen te zien waar ze het materiaal zouden plaatsen en staat er op de stukken geschreven wat er geplaatst moet worden en van welk materiaal. De sneaker zit bomvol details, zoals ook binnen in de sneaker waar met grote letters “Schematic Property of Nike Not For Resale” staat. In deze Air Max 1 staan te veel details om ze op te noemen, dus neem zeker een kijkje naar de foto’s hieronder.

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf White’ dropt naar verwachting op 13 juli 2019 om 09:00 uur. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten voor meer updates.


Nike Air Max 1 'Sketch to Shelf' White

CJ4286-100 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 'Sketch To Shelf White'
Air Max 1 'Sketch To Shelf White'
Air Max 1 'Sketch To Shelf White'
Air Max 1 'Sketch To Shelf White'
Images by Hanzuying