Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 1 ‘Red Neon’ en ‘Photo Blue’

27 februari 2019 16:49
Nike Air Max 1 ‘Red Neon’ en ‘Photo Blue’

De Nike Air Max 1 krijgt er weer twee nieuwe awesome colorways bij, namelijk ‘Red Neon’ en ‘Photo Blue’.

Details ‘Red Neon’
De upper van de ‘Red Neon’ heeft een combinatie van wit leer en mesh op de toebox. De suede mudguard, die vanaf de voorkant helemaal naar achter loopt, is rood van kleur. De ‘Neon’ kleur is te vinden aan de voorkant van de outsole, de binnenkant van het Air systeem en het Nike Air logo op de hiel van de sneaker. Als laatst is de Swoosh zwart van kleur en de midsole wit.

Details ‘Photo Blue’
De upper van de ‘Photo Blue’ is ook gemaakt van wit leer en mesh op de toebox. De mudguard is in deze colorway zwart en de blauwe kleur in hier te vinden op de Swoosh en de voorkant van de outsole. Opmerkelijk is dat er een oranje kleur in het Air systeem is te vinden en ook op het Nike Air logo op de hiel.

De Nike Air Max 1 ‘Red Neon’ dropt op 1 april en de Nike Air Max 1 ‘Photo Blue’ staat gepland voor 1 mei 2019. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten of download de app en zet een release reminder!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 'Rush Pink'

AH8145-111 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 'Photo Blue'

AH8145-112 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders