Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 Premium ‘Pine Green Lemonade’ dropt sneller dan je denkt

26 augustus 2020 18:02
De Nike Air Max 1 Premium ‘Pine Green Lemonade’ dropt sneller dan je denkt

Het is al eventjes bekend dat de Nike Air Max 1 Premium ‘Pine Green Lemonade’ op zaterdag 19 september 2020 dropt. Echter ziet het er naar uit dat de sneaker op nog een ander moment dropt! Lees verder voor meer informatie…

Veertien jaar geleden, in 2006, dropte Nike de Powerwall serie. Met deze serie vierde Nike het twintig jarige jubileum van Air Max. Colorways als ‘Lemonade’, ‘Morning Glory’ en ‘Pink’ maakte onderdeel uit van de serie. De aankomende maand kunnen we uitkijken naar de vierde colorway die hieraan wordt toegevoegd, namelijk de ‘Pine Green Lemonade’ colorway.

Nike Air Max 1 Premium ‘Pine Green Lemonade’ | CJ0609-300

Het bovenwerk van de sneaker wordt vrijwel volledig bedekt door een donkergroene kleur. De basis van het bovenwerk is gecreëerd uit mesh materiaal, terwijl alle overlappende lagen zijn samengesteld van leer. Van zijpanelen rondom de Swooshes tot aan de voorvoet loopt er op de lederen overlay allerlei ‘AIR’ branding. Wij verwachten dat dit van 3M materiaal is gemaakt, aangezien dat ook het geval was bij de ‘Lemonade’ colorway. Onder het bovenwerk loopt een witte rubberen midsole en een stevige outsole die ervoor zorgt dat je genoeg grip hebt.

De officiële releasedatum is zaterdag 19 september 2020, maar de sneaker dropt waarschijnlijk ook op woensdag 9 september 2020 ook via een SNKR Pass! Zet beide data dus in je agenda om dubbel zoveel kans te maken op deze sneaker! Houd Sneakerjagers op alle kanalen goed in de gaten zodat jij ten alle tijde up-to-date bent. Jammer genoeg zijn er nog maar weinig foto’s naar buiten gekomen van de sneaker.

Nike Air Max 1 Premium 'Limeade'

CJ0609-300 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Max 1 Pine Green