Skip to content
Upcoming

De Air Max 1 keert terug met een miniswoosh

28 mei 2020 14:46
De Air Max 1 keert terug met een miniswoosh

De koning van de sneaker-leaks heeft weer toegeslagen. PY_rates toont namelijk dat Nike mogelijk twee Nike Air Max 1 colorways uit zal brengen. Het meest opvallende detail is dat beide sneakers voorzien zijn van een mini-swoosh, een detail wat we zelden op de Air Max 1 zien. Als we de leaker moeten geloven zullen de twee sneakers uitkomen in het groen en rood.

Als we de sneakers bekijken zien we direct waar Nike de mogelijke inspiratie vandaan gehaald heeft. De groene variant lijkt namelijk verdacht veel op de Air Max 1 x Patta ‘Chlorophyll’ uit 2009. Bij deze release gebruikte onze vrienden van Patta de basis Air Max 1 ‘OG Red’ en paste de rode kleuren en de materialen lichtelijk aan.

Op de mock-ups van deze mogelijke release is nog niet goed zichtbaar welke materialen er worden gebruikt op deze release. Wel ziet het ernaar uit dat de grijze gedeeltes gemaakt zijn van leer. De swoosh en mudguard lijken gemaakt te zijn van suède, maar nogmaals, dit is niet goed te zien. De mini-swoosh is, ten opzichte van de patta release, wit. De Air unit is gemaakt in de zelfde kleur als die van de mudguard en swoosh.

We moeten zeggen dat Nike weer goed bezig is met het uitbrengen van Nike Air Max 1, het favoriete Air Max model van Nederland!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en nieuwste release van de sneakerwereld? Check dan nu de Sneakerjagers Releasekalender. Hier vind je alle toekomstige releases in het meest complete overzicht. Je bekijkt hier ook de meest hyped releases van dit moment.

 mini-swoosh
 mini-swoosh
 mini-swoosh
Images by: PY_Rates