Skip to content
Upcoming

Nike Air Huarache ‘Ultramarine’

19 februari 2018 14:54
Nike Air Huarache ‘Ultramarine’

Waar Nike begin jaren 90 hoge ogen gooide door hardloopschoenen met zichtbare Air Units uit te brengen, kwam er ook de Nike Air Huarache uit in 1991. Net als de Air Max 1 is de Air Huarache ontworpen door Thinker Hatfield. Thinker Hatfield is verantwoordelijk voor veel iconische sneakers van Nike. De bekende Ultramarine colorway van de Air Max 180 komt nu op een Nike Air Huarache ‘Ultramarine’. Eerder zagen we al een Nike Air Max Ultramarine pack met een Air Max 95, Air Max 90, Air Max Flair en natuurlijk de Air Max 180.

De Nike Air Huarache heeft dan wel geen zichtbare Air Unit maar heeft een soort ‘exoskeleton’, het framewerk zit niet aan de binnenkant maar is aan de buitenkant zichtbaar. De strap is bij de Nike Air Huarache ‘Ultramarine’ gekleurd in Solar Red en de lining is in Ultramarine gekleurd. De rest van de schoen is wit gekleurd. Het gebruik van verschillende materialen zoals leer en nylon maken de Huarache een fijne sneaker om te dragen.

Wanneer die hier zal releasen is nog niet bekend. Kan je nou niet wachten tot die uit is? Check dan ons assortiment van Nike Air Huarache HIER!


Nike Air Huarache ‘Ultramarine’

Releasedatum: TBA
Prijs: €120,-
Colorway: White / Ultramarine / Solar Red
Stylecode: 318429-112Images: Renarts