Skip to content
Upcoming

De Air Force 1 krijgt een ‘Puerto Rico’ look

26 mei 2020 16:07
De Air Force 1 krijgt een ‘Puerto Rico’ look

De Nike Air Force 1 Low. Een klassieker in de sneakerwereld. Het model heeft door de jaren heen bewezen tijdloos te zijn en te passen bij elke gelegenheid. De klassieke vorm van het model staat voor klasse en fashion. Voor de volgende Nike Air Force 1 Low heeft Nike iets speciaals gedaan. Ze hebben namelijk een colorway gemaakt voor ‘Puerto Rico’ inclusief de nationale vlag.

Nike Air Force 1 Low ‘Puerto Rico’ | CJ1386-100

Het bovenwerk van deze release is gemaakt van het klassieke Air Force 1 materiaal: Leer. Wat we direct kunnen zien aan deze release is dat hij gemaakt is vol passie en met het oog op de details. Zo zien we op de tongue een Puerto Rico logo van de vlag. Dit zien we ook terugkomen als geborduurd detail op de zijkant van de sneaker.

Het model is voornamelijk uitgevoerd in het wit. Naast de rood/blauwe kleuren van de vlag zien we als tweede kleur Navy Blue. Dit hebben ze gebruikt voor de outsole, lining en het detail op de heel.

Deze toffe Air Force 1 Low ‘Puerto Rico’ staat gepland voor 1 juni 2020. Het model zal uitkomen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check het Sneakerjagers Releasekalender overzicht voor meer informatie en updates over deze release.

Nike Air Force 1 Low QS 'Puerto Rico'

CJ1386-100 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders
Puerto Rico
Puerto Rico
Images by: 43einhalb