Skip to content
Upcoming

Nike Air Force x Levi’s released nieuwe collectie

29 april 2019 16:08
Nike Air Force x Levi’s released nieuwe collectie

Nike komt met een gloednieuwe collectie in samenwerking met Levi’s. De Nike Air Force x Levi’s collectie zal bestaan uit twee verschillende modellen. Wanneer de collectie precies gaat uitkomen is nog niet precies bekend. Dit zal rond de herfst van 2019 worden.

De nieuwe Air Force 1 collectie is verdeeld in twee verschillende modellen. Dit zijn de Nike Air Force 1 ‘Low’ en de Nike Air Force 1 ‘High’. Er is nog geen informatie bekend over de sneakers maar wel de colorways. De ‘Low’ zal in een Denim/Obsidian-Dark Sulfur colorway komen, en de ‘High’ in een Magic Ember/Denim-Obsidian colorway. Verder is er nog geen duidelijkheid over de materialen van de sneakers. De releasedatum zal ongeveer in de herfst van 2019 zijn. Helaas zijn er nog geen foto’s vrijgegeven, dus we moeten nog even wachten tot er meer bekend word gemaakt. De Air Force ‘Low’ zal $130,- gaan kosten, en de Air Force ‘High’ zal $140,- gaan kosten. Omgerekend naar euro’s zal dat ongeveer ook de richtprijzen voor Europa zijn.

Check onze website om op de hoogte te blijven van deze release. Benieuwd welke sneakers er allemaal gereleased worden? Check dan onze releasekalender.


Nike Air Force x Levi's