Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 Utility Mid ‘Orca’

6 maart 2019 11:47
Nike Air Force 1 Utility Mid ‘Orca’

Fashion en functionaliteit combineren tot een nieuwe style. Dit is wat Nike doet met de Nike Air Force 1 Utility Mid. De Air Force 1 Utility Mid is een vernieuwde versie van de Air Force 1 met een tech-y strik systeem. Deze versie krijgt nu een ‘Orca’ style met een kleuren combinatie van zwart en wit.

De details
Naast het moderne tech-y strik systeem houdt de sneaker zich wel aan het originele design van de Nike Air Force 1. De zwart/witte ‘Orca’ colorway komt mooi naar voren op de leren upper. Wit is te vinden op de toebox, hiel, Swoosh en midsole. De zwarte kleur is terug te vinden in het midden stuk van de upper, onder de Swoosh, en de grote tech-y strap die over de schoen heen gaat. Als laatst zijn er een paar details te vinden op de sneaker zoals op de tong en de lacing.

De Nike Air Force 1 Utility Mid ‘Orca’ wordt 8 maart verwacht op Nike.com voor €180,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Force 1 Utility Mid 'White'

AQ9758-100 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders