Upcoming

Er zijn twee nieuwe ‘Snakeskin’ colorways onderweg voor de Nike Air Force 1

21 november 2019 16:00
Er zijn twee nieuwe ‘Snakeskin’ colorways onderweg voor de Nike Air Force 1

Jongens en meisjes, opgelet! Nike heeft een geweldige Air Force 1 samengesteld en brengen hiervan twee colorways uit. Een donkere en een lichte colorway van de Nike Air Force 1 ‘Snakeskin’.

De laatste tijd brengt Nike vaker sneakers uit die beschikken over een slangenprint. Zo krijgt de Soulland x Nike SB Blazer Mid ook een slangenprint. Daarnaast is er deze week ook nog een andere snakeskin colorway aangekondigd op het Nike Air Force 1 model. Echter zullen deze allebei alleen uitkomen voor volwassenen en dat is gelukkig niet het geval bij deze twee colorways. Deze twee komen namelijk alleen voor kinderen!

Nike Air Force 1 SE ‘Snakeskin’ | Details

In totaal komen er twee colorways uit die totaal het tegenovergestelde van elkaar zijn. Zo is de ene colorway zwart met blauwe details en de ander wit met zilveren/gouden details. De basis van beide colorways zijn allebei gemaakt van leer in een zwarte en witte kleur. Bij de zwarte colorway loopt over de gehele achterkant een olieachtige slangenhuid. Bij de witte colorway is deze slangenhuid gemaakt van een zilveren kleur. Natuurlijk is dit niet een echte slangenhuid. Deze laag van slangenhuid wordt beschermd door een plastic overlay. Op deze plastic overlay is Swoosh geplaatst in een zwarte kleur en in een gouden kleur. Ook de heel tab heeft een zwarte en gouden kleur gekregen. De branding op de hiel bij het zwarte model heeft een neon blauwe kleur gekregen. Deze kleur is ook terug te vinden op de tong en op de branding op de midsole. Bij het witte model is de branding op de tong zilver gemaakt. Verder beschikt het witte model over de simpele witte zool. Het zwarte model heeft ook gewoon een zwarte zool.

Beide colorways zullen uitkomen op dinsdag 26 november 2019. Aan de sneakers zal een prijskaartje hangen van €85,-. Check onze Releasekalender voor een volledig Storelist Overview. Scroll naar beneden voor foto’s van de colorways.


Nike Air Force 1 SE

CI3910-001 · Prijs vanaf €272,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Snakeskin'
Air Force 1 'Snakeskin'

Nike Air Force 1 Se

CI3910-100 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Snakeskin'
Air Force 1 'Snakeskin'
Images by Nike

The Turnover