Skip to content
Upcoming

De Air Force 1 Shell WMNS komt in het Maroon rood

10 februari 2020 11:42
De Air Force 1 Shell WMNS komt in het Maroon rood
Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

De Nike Air Force 1. Het model, wat standaard al uitgevoerd wordt in een Low, High en Mid variant is hiernaast ook uitermate geschikt voor andere iteraties. Als vrouwen aan sneakers of schoenen denken zal de gedachte van een laars 100% zeker voorbijkomen. Nike probeert op deze gedacht in te springen door de Air Force 1 ter evolueren in de Air Forcd 1 Shell, een nog hogere variant dan de Air Force 1 high.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een waterbestendig materiaal, iets wat perfect past bij dit sombere weer. In dit geval is de sneaker uitgevoerd in echte herfstige kleuren. Zo zien we dat het bovenwerk Maroonkleurig gemaakt is maar dat er wel wat felkleurige details zijn toegevoegd. Deze details zien we vooral terugkomen op de achterkant van de sneaker. Op de heel is namelijk een fel paars robuust stiksel geplaatst. Aan de binnenkant zien we een blauwe informatie patch.

De laces van de sneakers zijn doorgevoerd door de lining van de sneakers tot de achterkant. Beide laces komen samen bij een push & pull systeem waarmee de sneakers snel aan en uit gedaan kunnen worden.

Op de heel zien we ook dat alle elementen van de sneakers samenkomen. Naast de paarse robuuste stiksels zien we ook felblauwe en gele stiksels. Uiteindelijk rust dit waterdichte bovenwerk van de Air Force 1 Shell op een grauwe bruine gumsole.

Momenteel is de releasedatum van deze Nike Air Force 1 Shell ‘Maroon’ nog niet bekend maar we verwachten daar binnenkort meer over te weten. Houdt in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor updates en andere releases. 

Nike WMNS Air Force 1 Shell 'Burgundy Ash'

BQ6096-200 · Prijs vanaf €281,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Shell
Air Force 1 Shell
Air Force 1 Shell