Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low Shadow heeft er een kleurrijke colorway bij!

30 januari 2020 15:45
De Nike Air Force 1 Low Shadow heeft er een kleurrijke colorway bij!

Nike heeft een nieuwe colorway gereleased op de Nike Air Force 1 Low Shadow. Dit is een colorway waar we al een tijdje op wachten en nu is het eindelijk zo ver! De sneaker heeft er nu een kleurrijke colorway bijgekregen.

De Nike Air Force 1 Low Shadow is een eerbetoon aan alle vrouwen die een voorbeeld geven aan de volgende generatie door verandering teweeg te brengen in hun omgeving. Deze mentaliteit is goed terug te zien in het design van de sneaker. De sneaker beschikt namelijk over een dubbele Swoosh, dubbele hoogte en dubbele kracht!

Nike Air Force 1 Low Shadow ‘Light Smoke Grey’ | CK3172-001

Zoals we al zeiden heeft de sneaker een kleurrijke make-over gekregen. We beginnen met de ‘AIR’ strap achterop de sneaker die de zool verbindt met het bovenwerk. Deze strap heeft namelijk een aqua kleur gekregen, net als de toebox, tong, hiel en de Swoosh. Het is niet de bovenste Swoosh die de kleur heeft gekregen, maar de sublaag. Ook de kleur roze is verwerkt in de sneaker, namelijk rondom de toebox en op de zijkanten. Ook op de tong is de Nike branding verwerkt in een roze kleur. Als we naar de mudguard kijken op de voorvoet zien we een wat donkerdere kleur verschijnen. Dit heeft Nike gedaan om wat extra contrast toe te voegen.

De sneaker is nu verkrijgbaar bij Nike voor €120,-. Bekijk onze Releasekalender voor meer informatie over de sneaker. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken die door ons zijn gemaakt!


Nike Air Force 1 Low Shadow 'Light Smoke Grey'

CK3172-001 · Prijs vanaf €210,-

Naar alle aanbieders
Force 1 Low Shadow
Force 1 Low Shadow
Force 1 Low Shadow
Images by Sneakerjagers