Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘Racer Blue’ is nu verkrijgbaar

2 april 2020 11:56
De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘Racer Blue’ is nu verkrijgbaar

De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Blue’ is zojuist gereleased. De sneaker is nu verkrijgbaar via Nike.com.

Het geschetste design is niet iets nieuws van Nike. Zo’n half jaar geleden verscheen de iconische Air Max 1 ook al in een ‘Sketch to Shelf’ colorway. Dit deden zij om de eerste schetsen van Tinker Hatfields Air Max 1 te eren, aangezien dit een legendarische sneaker is geworden. Nu heeft Nike ook hetzelfde idee uitgewerkt op de Air Force 1 Low in twee colorways, een wit/zwarte en een wit/blauwe. De tweede is nu verkrijgbaar, maar de wit/zwarte colorway zal ook binnenkort releasen.

Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Blue’ | CW7581-100

Als we een kijkje nemen naar de Air Force 1 zien we een sneaker die vrij minimalistisch is, maar toch over aardig wat details beschikt. Zo zal de Swoosh als eerste opvallen. Deze heeft een blauwe kleur gekregen en natuurlijk een geschetste look. Wel beschikt de sneaker over het klassieke, lederen bovenwerk. Boven de getekende Swoosh is de naam van het model, Nike Air Force One, geschreven. Voorop de sneaker is nog het jaartal waarin de Air Force 1 debuteerde te vinden, 1982. Wat er overigens opvallend is aan de sneaker. Is dat er op de binnenkant van de sneaker geen Swoosh te vinden is. Verder is er hier en daar nog wat Nike branding te vinden op het bovenwerk.

Zodra we afzakken naar de midsole zullen we nog wat schetsen zien, zoals een ‘Air Unit’ in de hak met de tekst ‘Midsole Nike Air Unit’ op de zool. Verder is de midsole wit gekleurd, net als de outsole en de rest van de sneaker.

De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Blue’ is nu verkrijgbaar via Nike voor €110,-. Wees snel, want voor je het weet zijn ze uitverkocht! Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor officiële foto’s van de sneaker.


Nike Air Force 1 LV8 Utility Schematic 'White/Blue'

CW7581-100 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Schematic
Air Force 1 Schematic