Skip to content
Upcoming

Scoor de Nike Air Force 1 Low ‘Craft’ bij SneakerBAAS

4 november 2020 16:24
Scoor de Nike Air Force 1 Low ‘Craft’ bij SneakerBAAS

De Nike Air Force 1 Low bestaat al 38 jaar en is nog steeds een icoon. Er zijn al enorm veel make-overs en colorways gekomen op de sneaker. De Air Force 1 ‘Craft’ is een vernieuwde versie van de klassieke ‘White’ colorway en is nu verkrijgbaar bij SneakerBAAS.

De Nike Air Force 1 was ontworpen door Bruce Kilgore en was de eerste basketbal sneaker van Nike waarbij de Air technologie werd gebruikt. De Air Technologie zat al in de Air Tailwind, alleen was het heel wat om deze technologie te krijgen in een basketbal sneaker, aangezien Nike erg nieuw was in de basketbal wereld. De naam “Air Force 1” is een referentie naar het vliegtuig van de president van de Verenigde Staten. Een Low top, mid, super low, high en super high kwamen uit op de Air Force 1.

Nike Air Force 1 Low ‘Craft’ | CN2873-100

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit getrommeld leer. Een zachte grijze kleur is te vinden op de Swoosh, hiel en outsole. De hiel tab is anders dan anders, het Nike logo staat hier namelijk niet op en hangt eronder aan een tag. Ook is er een haak patroon als graphic gebruikt op de hiel. Op de tong staat het Nike Air Force 1 logo in het grijs.

De Nike Air Force 1 Low ‘Craft’ is nu verkrijgbaar bij SneakerBAAS voor €120,-. bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Force 1 Craft Summit White Photon Dust

CN2873-100 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'Craft'
Nike Air Force 1 'Craft'
Nike Air Force 1 'Craft'
Images by Nike