Skip to content
Upcoming

‘Schematic’ colorways op de Nike Air Force 1 Low ’07 LX

11 februari 2020 13:28
‘Schematic’ colorways op de Nike Air Force 1 Low ’07 LX

2020 markeert de 38ste verjaardag van de Nike Air Force 1. Na al die jaren is het model nog steeds een van de meest verkochte sneakers van Nike. Zo stond het model in 2019 op de tweede plaats van bestverkochte sneakers (in de USA). Ook in 2020 is Nike van plan de Nike Air Force 1 Low ’07 LX weer lekker actief uit te brengen. De upcoming colorway van de Air Force 1 is iets wat we al wel eerder hebben gezien op een Air Max 1. Dit keer wordt het ‘Schematic’ effect uitgevoerd in twee verschillende colorways.

Het pack bestaat uit twee volledig verschillende colorways. Maar zijn beide voorzien van dezelfde details. Het pack is geïnspireerd op de eerste schetsen van de Air Force 1. De schetsen zijn verspreid over de gehele upper, waardoor de sneaker een robuuste maar ook speelse look krijgt.

We beginnen bij de eerste colorway van de Nike Air Force 1 Low ’07 LX. Het model is opgebroken in verschillende panelen die genummerd zijn van 1 tot en met 9. Waar normaal sommige panelen los over elkaar liggen zijn er een aantal aan elkaar vast gemaakt. Het bovenwerk is gemaakt van verschillende materialen. Zo zien we dat er een licht doorzichtig synthetisch materiaal en een foam-achtig materiaal is gebruikt.

De color ways van de Nike Air Force 1 Low ’07 LX

De eerste colorway is voornamelijk wit en gebroken wit. Door het doorzichtige materiaal zien we rode ‘Schematic’ details tevoorschijn komen. Alle lijnen en onderdelen van de sneaker zijn uitgetekend. Deze details lopen verder tot in de insole waar ook speelse abstracte lijnen zijn getekend. Het bovenwerk rust op de klassieke witte mid- en outsole combo.

Bij de tweede colorway heeft Nike dezelfde effecten gebruikt en deze toegepast op een andere kleur. Zo is deze variant gemaakt van feloranje met grijze ‘Schematic’ details. Ook bij deze colorway is er gekozen voor de witte mid- en oustole combo.

Momenteel is er nog geen releasedatum bekend van deze Nike Air Force 1 Low ’07 LX ‘Schematic’. Houd daarom altijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor updates.

Nike Air Force 1 Blueprint 'White'

CI3445-100 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Blueprint 'Orange'

CI3445-800 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low '07 LX
Nike Air Force 1 Low '07 LX
Nike Air Force 1 Low '07 LX
Nike Air Force 1 Low '07 LX