Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 Jester High XX “Plum Chalk”

25 februari 2019 13:59
Nike Air Force 1 Jester High XX “Plum Chalk”

Deze sneaker werd voor het eerst gereleased in 2018 als onderdeel van Nike’s ladies-only “1 Reimagined”. Nu is de Nike Air Force 1 Jester High XX terug in een “Plum Chalk” colorway.

De details
De upper van de sneaker heeft een zachte, zoete roze kleur en geeft de schoen zo een mooie vrouwelijke uitstraling. Een donker roze bessen kleur is te zien in de naar beneden gebrachte swoosh en het omhoog gebrachte hiel patch. Veel kleine details zijn ook te vinden in deze sneaker zo is de strap aan de bovenkant van de sneaker verbonden met een ring en hangt er een nike tag aan de leren swoosh. Om het af te ronden komt de donker roze bessen kleur terug in de mudguard en heeft de sneaker de originele midsole van de Nike Air Max 1.

Deze sneaker is echt wat voor het lekkere lente weer dat er aan zit te komen! De Nike Air Force 1 Jester High XX “Plum Chalk” komt binnenkort uit op nike.nl voor €120,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Force 1 Jester XX 'Plum Chald'

AR0625-501 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders

Images by: Nike