Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Force 1 Gore-Tex keert terug in een bruine colorway

18 augustus 2020 11:01
Nike’s Air Force 1 Gore-Tex keert terug in een bruine colorway

Nike heeft voor de herfst van 2020 de perfecte sneaker klaar staan, namelijk de Air Force 1 Gore-Tex. Dit keer hebben zij de sneaker verwerkt in een bruine kleur, wat natuurlijk het beste past bij de kleuren van de herfst.

Dit is natuurlijk niet voor het eerst dat we de Air Force 1 in een Gore-Tex uitvoering zien. Eerder zagen we al verschillende colorways droppen en nu is het de beurt aan deze bruine colorway. Wat is Gore-Tex nou precies? Het is een enorm dun membraan wat ervoor zorgt dat in dit geval sneaker ten alle tijden waterdicht zijn. Ook hoef je niet bang te zijn voor de levensduur van het product, want het materiaal gaat erg lang mee en membraan verouderd niet.

Nike Air Force 1 Gore-Tex ‘Brown’ | CT2858-201

Het bovenwerk is gekleurd in donkere aardetinten, terwijl de midsole verwerkt is in een sail kleur. Lichtere bruine kleuren vormen de basis, terwijl de donkere aardetinten samengesteld zijn van leer op de overlays. De tong is van hetzelfde materiaal gecreëerd als de basis. De branding op de tong en op de zijkanten zijn verwerkt in een lichtere beige kleur.

Helaas is er nog geen exacte releasedatum bekend gemaakt van de sneaker, maar volgens geruchten zal de sneaker in de herfst van 2020 droppen. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor officiële afbeeldingen.

Nike Air Force 1 GORE-TEX® 'Brown'

CT2858-201 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Force 1 Gore-Tex
Force 1 Gore-Tex
Force 1 Gore-Tex