Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 B Reflective keert na 19 jaar terug

28 oktober 2020 11:06
Nike Air Force 1 B Reflective keert na 19 jaar terug

De true OG’s zullen deze nieuwe Nike Air Force 1 B Reflective wellicht nog kennen van het Nike Air Force 1 Co.JP pack. Deze Air Force 1 zat toen der tijd samengevoegd met de AF1 ‘Wheat’ en de AF1 Hong Kong. Het Nike Air Force 1 Co.JP pack verscheen in 2001 en was het een Asia exclusive release. Dit keer mogen we in Europa ook genieten van de Nike Air Force 1 B Reflective. Vorige maand dropte de AF1 ‘Wheat’ colorway en nu wordt dus ook de Air Force 1 B ‘Reflective’ opnieuw gereleased. Nu rest er bij ons nog één vraag: Zou dan ook de AF1 Hong Kong een re-release krijgen?

Nike Air Force 1 begon in 1982 als basketbalsneaker maar groeide al snel uit tot een ware cultsneaker. Ondertussen heeft iedereen wel een paartje in huis gehad. Elke trend en colorway is al een keer voorbij gekomen. Ook het populaire reflective effect zagen we als details op de Air Force 1. Dit keer heeft de sneaker meer dan alleen accenten met dit toffe materiaal.

Nike Air Force 1 B ‘Reflective’

De Air Force 1 Low heeft een zwart leren basis. De overlays zijn zilver en beschikken over het reflective effect. De backtab, veters en outzool zijn zwart. De midsole is wit van kleur. Ook een leuk detail, zien we op de Swoosh. Deze heeft een grijs slangenprint. De eerste reacties op de foto’s zijn positief. Bekijk de eerste foto’s van deze sneakers onder aan het blog!

Er is nog geen release datum bekend voor deze Nike Air Force 1 Reflective. Wanneer deze er wel is, verschijnt de sneaker in de release kalender. Door onze sneaker release kalender en Instagram in de gaten te houden, mis je nooit een nieuwe release!

Nike Air Force 1 Reflective
Nike Air Force 1 Reflective