Upcoming

Laat je creativiteit los op de Air Force 1 met Nike By You

30 januari 2021 19:20
Laat je creativiteit los op de Air Force 1 met Nike By You

Vind jij het geweldig om je creativiteit los te kunnen laten op Nike sneakers doormiddel van Nike By You? Klik dan niet weg! Aankomende maandag brengt Nike ons drie nieuwe varianten van Air Force 1 die beschikbaar zullen zijn om te customizen, zoals jij dat wil via Nike By You. De drie varianten waaruit je kan kiezen zijn Air Force 1/1 Jewel Swoosh, de Air Force 1/1 NBY en de Air Force 1/1 High.

Voorheen stond Nike By You bekend als NikeiD. Echter was het toen niet zo populair als dat het tegenwoordig is. Je moet zelfs tegenwoordig geluk hebben om een paartje te kunnen scoren, aangezien ze altijd binnen no-time uitverkocht zijn. Dus als jij van plan bent je eigen Air Force 1 samen te stellen, weet wat je te wachten staat.

In de afgelopen maanden heeft Nike jou meerdere malen de kans gegeven om je favoriete sneakers een eigen draai te geven. Begin januari maakte Nike het mogelijk om een heerlijke Dunk Low te creëeren. Het is in 2020 al meerdere malen mogelijk geweest om een Air Force 1 neer te zetten, maar nu is die terug!

Nike Air Force 1/1 By You

Duik in het leven van een ontwerper en stel jouw eigen Air Force 1 samen. Nike heeft gekozen voor een klittenband basis, zodat jij keer op keer de sneaker oneindig lang kan aanpassen totdat die bij jou past. Je kan kiezen tussen lederen, suède en ripstop materiaal. Ripstop is een weeftechniek die textiel sterker en scheurbestendig maakt. Daarnaast kun je ook nog eens zelf de keuze maken of je gaat voor een hoge Air Force 1 of dat je het lage silhouet een make-over geeft. Wil je liever een verfijndere versie van de Air Force 1? Ga dan voor de Air FOrce 1 die beschikt over Swooshes met siertstenen. Om de sneaker helemaal eigen te maken geeft Nike je ook nog eens de kans om eigen tekst op de heeltab te plaatsen.

Aankomende maandag, 1 februari 2021, krijg jij de kans om het beste in jezelf naar boven te halen met het creëeren van je eigen Air Force 1 via Nike. Twijfel niet te lang, want ze zullen als warme broodjes over de toonbank vliegen! Er zal een minimaal prijskaartje van €190,- aan te hangen te komen. We verwachten dat het rond 18:00 uur mogelijk is om jouw eigen Air Force 1/1 samen te stellen. Als het jou gelukt is om een paartje te bemachtigen, vergeet dan vooral niet om dit met ons te delen via Instagram. Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender te checken voor al het recente sneaker nieuws. Scroll naar beneden voor enkele voorbeelden van de Air Force 1/1 By You.


Nike Air Force 1/1 By You

Nike Air Force 1/1 By You

Nike Air Force 1/1 By You

The Turnover