Skip to content
Upcoming

De Nike Air Fear of God 1 ‘Summertime Sail’ released zaterdag 8 juni

4 juni 2019 15:39
De Nike Air Fear of God 1 ‘Summertime Sail’ released zaterdag 8 juni

Na de release van de Nike Air Fear of God 1 “Frosted Spruce” vorig weekend, krijgen we dit weekend weer een nieuwe colorway voor de Fear of God 1 namelijk Nike Air de Fear of God 1 ‘Summertime Sail’. Dit liet Jerry Lorenzo, oprichter van Fear of God, vandaag weten op zijn Instagram.

De naam “Fear of God” is letterlijk, zegt Jerry Lorenzo. Hij groeiden op in een Christelijk huishouden en was verweven met alles wat zij deden. Toen Jerry Lorenzo naar L.A. verhuisden, ging hij zich meer van het geloof afzetten en ging veel feestjes geven. Jerry Lorenzo heeft altijd zijn middelste namen gebruikt, omdat hij de naam Manuel niet wou aantasten. In 2013 lanceerden Jerry Lorenzo het merk Fear of God en werd al snel het meest populaire high-end streetwear label.

De nieuwe Nike Air Fear of God 1 komt in een simpele maar mooie Sail/Black colorway. De upper is gemaakt van Sail gekleurd mesh met een grijze suède toebox. Een kleine zwarte Swoosh is te vinden op de leren case waar ook het bijzondere veterwerk is te vinden. De upper van de sneaker zit bovenop een bulky en minimalistische midsole met het Air systeem van de Nike Air Max 180.

De Nike Air Fear of God 1 ‘Summertime Sail’ released zaterdag 8 juni op Nike.com en bij andere Nike retailers voor €350,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Nike Air Fear Of God 1 'Sail'

AR4237-100 · Prijs vanaf €945,-

Naar alle aanbieders
Fear of God 1 "Summertime Sail"
Fear of God 1 "Summertime Sail"
Fear of God 1 "Summertime Sail"
Images by Fear of God

The Turnover