Skip to content
Upcoming

Nike Air Fear Of God // Release Reminder

16 mei 2019 14:09
Nike Air Fear Of God // Release Reminder

Nike brengt morgen, vrijdag 17 mei, in samenwerking met Fear of God 3 nieuwe colorways uit van de Nike Air Fear of God. Er komen 2 zwarte colorways uit en een beige colorway. Samen releasen zij een ‘Air Fear of God Raid’ model in een zwarte colorway en 2 colorways van de ‘Air Fear of God Moc’. Deze sneaker komt in het zwart en in het beige.

De Nike Air Fear of God Raid is gemaakt in samenwerking met streetwear icoon Jerry Lorenzo van Fear of God. Samen combineren zij de zogenoemde “swag” van luxe streetwear met een design dat is geïnspireerd op de originele Air Raid basketbalschoen uit 1993. Het bovenwerk is gemaakt van leer en textiel. Dit zorgt voor een luxueuze look. Ook geeft het een zacht, weelderig gevoel. Natuurlijk zorgt de Nike Air technologie voor een responsieve demping.

Ook hebben Nike en Fear of God de ‘Air Fear of God Moc’ een make-over gegeven. Het nieuwe design beschikt over een zichtbare Air Unit in de hak. Het bovenwerk is gemaakt van de lichte, maar sterke stof ripstop. De sneaker heeft een rustgevende look en feel. Ook beschikt de sneaker over een verstelbare riem op de middenvoet die ervoor zorgt dat je voet goed op zijn plaats blijft.

Vanaf morgen, vijrdag 17 mei, om 09:00 uur kan je de Nike x Fear of God collectie shoppen via nike.nl. Scroll naar beneden voor foto’s van de colorways. Check ook onze releasekalender om te zien waar je welke sneaker kan shoppen.


Nike Air Fear of God

Nike Air Fear Of God Raid 'Black'

AT8087-002 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Fear of God

Nike Air Fear Of God Moc 'Black'

AT8086-002 · Prijs vanaf €38,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Fear of God
Images by Nike

Nike Air Fear Of God MOC 'Particle Beige'

AT8086-200 · Prijs vanaf €39,-

Naar alle aanbieders