Skip to content
Upcoming

De Nike Air Fear of God 1 ‘Noir’ released op zaterdag 25 april 2020

24 april 2020 08:00
De Nike Air Fear of God 1 ‘Noir’ released op zaterdag 25 april 2020

Aankomend weekend is het tijd voor de release van een nieuwe colorway op de Nike Air Fear of God 1. Dit keer zien we een donkere colorway op het model verschijnen, namelijk een triple black colorway genaamd ‘Noir’.

Sinds het begin van april is het al bekend dat de ‘Noir’ colorway zou releasen op zaterdag 25 april 2020, maar het was al veel eerder bekend dat de colorway eraan zat te komen. Zo ging eerder het gerucht rond dat de sneaker zou releasen tijdens het All Star Weekend in februari, maar dit was achteraf toch niet het geval. Nu heeft Nike officieel bevestigd dat de sneaker aankomende zaterdag, 25 april 2020, zal releasen.

Nike Air Fear of God 1 ‘Noir’ | AR4237-005

Zoals we al zeiden beschikt de sneaker over een triple black colorway, genaamd ‘Noir’. Dit betekent dus dat de sneaker van top tot teen is verwerkt in een zwarte kleur. Het bovenwerk van de sneaker bestaat voornamelijk uit de materialen mesh en luxe suède. Vooral rondom te toebox is het luxe suède terug te vinden en wordt de rest van het bovenwerk bedekt in het materiaal mesh. Zoals gewoonlijk beschikt de sneaker over een opvallende cage waar de dikke zwarte veters doorheen lopen. Ook is de kenmerkende midsole terug te vinden met de welbekende transparante Air Unit in de hak.

Aankomende zaterdag 25 april 2020 is het om 09:00u ’s ochtends zo ver. De Nike Air Fear of God 1 ‘Noir’ zal releasen via onder andere Nike SNEAKRS voor een nieuwprijs van €350,-. Ook zal de sneaker releasen via andere webshops. Check voor een volledige Storelist Overview onze Releasekalender, zodat jij geen L pakt op deze release!


Nike Air Fear Of God 1 'Noir'

AR4237-005 · Prijs vanaf €306,-

Naar alle aanbieders
Air Fear of God 1
Air Fear of God 1
Air Fear of God 1
Air Fear of God 1
Images by Nike